avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Urmeaza a se schimba invelitoarea de pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Urmeaza a se schimba invelitoarea de pe acoperisul ...

Buna ziua. Urmeaza a se schimba invelitoarea de pe acoperisul blocului. Intrebarea este: daca se schimba doar pe o parte,este obligatoriu a se recupera banii doar de pe partea de pe care se schimba sau nu are importanta de la ce etaje si parti se recupereaza?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 20:41, 18 Iulie 2021
E reparație acoperiș (parte comuna a tuturor), cheltuielile se împart la toți, pe CPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii parti comune - acoperis rzvro rzvro Buna ziua, Am un apartament intr-un bloc de 6 proprietari (apartamente), fara asociatie de proprietari constituita. Apartamentul meu e situat la ultimul etaj ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli reparatii acoperis bloc gicapas gicapas am schimbat acoperisul la bloc, inlocuit jgheaburi, atic si o parte de locatari nu vor sa participe financiar. cum este legal sa procedez? am sesizat asociatia ... (vezi toată discuția)
Izolare acoperis bloc Claudia F. Claudia F. Buna ziua! As dori si eu un sfat avizat intr-o problema legata tot de acoperisul blocului in care locuiesc. In blocul nostru de 4 nivele, situatia e mai ... (vezi toată discuția)