avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua tuturor. Am o problema cu un executor ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua tuturor. Am o problema cu un executor judecatoresc ...

Buna ziua tuturor.
Am o problema cu un executor judecatoresc iar mai jos o sa detaliez putin problema la care sper sa gasesc un raspuns. Situatia este urmatoarea :
Am de primit pensia alimentara din 2011 pana in prezent iar fostul sot a gasit de cuviinta sa plateasca aceasta pensie cam 9 luni la fiecare an completand pe mandatele postale lunile cam cum isi amintea el, de genul ianuarie, martie,aprilie iar la urmatoarea mai,iunie,iulie etc rezultand astfel la memtul ultimei plati o diferenta pe ultimii 4 ani de 1664 ron. Am mers la executor si a fost investita ultima hotarare definitiva ca fiind executorie. Aici incepe circul : i-am dat executorului un tabel cu sumele neachitate in care i-am specificat ca, intotdeauna, sumele primite le-am trecut ca acoperind datoria cea mai veche si au ramas lunile x,y,z etc (ultimele luni pana la varsta de 18 ani a copilului) neachitate rezultand suma de 1664 ron. Fostul sot a venit la executor cu niste mandate postale exact pe lunile acelea, a facut contestatie la executare, pe care instanta a respins-o fiind obligat sa mai plateasca inca 800 ron cheltuieli, iar cu toate acestea executorul a modificat suma de executat, prin decizia lui proprie( mie mi-a transmis sa ma duc sa fac eu alta contestatie la judecatorie daca nu imi convine) , la suma de 220 Ron cheltuieli executare si suma de recuperat 64 ron, motivul fiind "imputatia legala"bani pe care i-a si virat in contul meu bancar declarand executarea terminata.
Toate acestea au fost facute, dupa ce, instanta a respins contestatia la executare facuta asupra sumei de 1664 ron, contestatie facuta de fostul sot.
Intrebarea este : cum trebuie formulata contestatia la decizia executorului si unde depun plangere impotriva executorului judecatoresc, care oricum a tergiversat executarea jumatate de an, ba mai mult imi inchidea telefonul in nas ori de cate ori avea ocazia.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Plata pensie alimentara - poprire mara2017 mara2017 Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva in care scrie ca tatal copilului trebuie sa plateasca 25% din venituri + diferenta de bani de la momentul ... (vezi toată discuția)
Proprirea pe salariu mokusko mokusko SOTUL MEU LUCREAZA LA O FIRMA DE PAZA.IN LUNA MARTIE A PRIMIT UN SALARIU DE 320.00 RON DESI A LUCRAT TOATA LUNA.FIRMA SUSTINE CA ARE O HOTARARE JUDECATOREASCA ... (vezi toată discuția)
Daca fostul sot nu a mai achitat pensia de intretinere completa ... jewelled jewelled Daca fostul sot nu a mai achitat pensia de intretinere completa pentru copilul major student, conform hotararii judecatoresti, exista posibilitatea de a fi ... (vezi toată discuția)