avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere INM 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere INM 2010

va salut cu respect! este prima oara cand intru pe forum si sper sa pot comunica cu voi, prieteni si colegi, cat mai bine!
anul acesta voi fi la prima incercare in privinta admiterii la institut asa ca....emotii mari!
probabil, la fel ca multi dintre voi, am si eu nelamuriri in privinta autorilor si cursurilor ce ar trebui studiate, asa ca va cer ajutorul si sfatul....
ce alegeti? ce credeti ca ar fi....mai potrivit?
va multumesc! si....putere de munca va doresc!
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 11:06, 8 Ianuarie 2010
citeste sb " admitere inm 2010 " inca din primele pagini s-a discutat despre cursuri si autori ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm - solicit sfaturi Daniel.I Daniel.I Stimati colegi de forum, Sunt student in anul 3 si as dori ca la anul sa dau examenul de intrare la INM ( bineinteles ulterior licentei). Am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura-2009 any_eladia any_eladia buna seara ...tuturor! as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru ... (vezi toată discuția)
Dilema mare - admitere inm 2012 ContSters193424 ContSters193424 sunt studenta in anul 3 la fac de drept si doresc sa intru la inm in 2012; problema majora este ca nu stiu de unde sa incep, cu ce materiale, ce autori; ... (vezi toată discuția)