avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se mai poate prelungi o pensie de urmaș , daca a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se mai poate prelungi o pensie de urmaș , daca a împlinit 16 ...

Se mai poate prelungi o pensie de urmaș , daca a împlinit 16 ani si el isi continua studiile , dar au trecut 2 luni de la întreruperea pensiei ( 2 luni de cand a împlinit 16 ani) si nu a depus actele necesare pentru prelungire
Cel mai recent răspuns: Lady64 , utilizator 15:20, 20 Iulie 2021
până la vârsta de 26 de ani dacă își continuă studiile într-o formă de învățământ organizată potrivit legii, până la terminarea acestora;
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2021
Lady64, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas Emilia_85 Emilia_85 Buna ziua, pensia de urmas se intrerupe din luna in care implinesc 26 de ani? sau se mai da pana la terminarea anului universitar din anul in care implinesc ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Deedee_deedee Deedee_deedee Buna seara..recent a decedat tatal meu si vreau sa imi depun dosarul pentru pensia de urmas...eu anul acesta trebuia sa termin facultatea,dar nu am luat toate ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas elenademian elenademian Buna ziua, As dori sa stiu daca mai sunt in drept de a lua pensie de urmas daca sunt in an complementar la master ,sunt studi la zi si sunt la taxa si am ... (vezi toată discuția)