avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua tuturor! De la ce autoritate pot obține ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua tuturor! De la ce autoritate pot obține noul certificat ...

Buna ziua tuturor!
Dela ce autoritate pot obține noul certificat de naștere conform noilor reglementari in vigoare( el trebuie să fie de culoare albastru. Va multumesc frumos pentru atentia acordată.
Cel mai recent răspuns: Babic@ , utilizator 22:48, 20 Iulie 2021
Certificatul se poate elibera de la primaria localitatii de nastere prin serviciul de stare civila sau primaria de la locul de domiciliu/resedinta.
Va mai trebuie cartea de identitate valabila in original si copie si vechiul certificat .
Va multumesc frumos pentru atentia acordată domnule cornel vasile.
Însă fostul certificat de naștere nu il mai detin in urmă cu 6 luni mia ars un perete dela casa, il aveam alături intr o noptieră care a ars întregime.....

Cornel Vasile a scris:

Certificatul se poate elibera de la primaria localitatii de nastere prin serviciul de stare civila sau primaria de la locul de domiciliu/resedinta.
Va mai trebuie cartea de identitate valabila in original si copie si vechiul certificat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport/carte de identitate - reinnoire in anglia MihaelaMills MihaelaMills Sunt in Anglia de 8 ani, si de curând mi-au expirat buletinul/pasaportul!! De câteva luni bune încerc in zadar sa trimit e-mailuri ambasadei de la Londra sa ... (vezi toată discuția)
Preschimbare certificat de nastere adrian ioan adrian ioan buna seara,as dori sa stiu ce acte am nevoie ptr. preschimbare certificat de nastere (vezi toată discuția)
Buletin pierdut AdrianG1954 AdrianG1954 Daca mi-am pierdut buletinul, si am alta resedinta decat cea din bulatin ( flotant ) pot sa-mi fac bulatinul la politia din localitaea de resedinta sau trebuie ... (vezi toată discuția)