avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cand cerere politistul probele?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cand cerere politistul probele?

In calitate de persoana vatamata, am facut o cererea de probe pe un dosar penal, iar cererea a fost admisa de procuror.
Este musai ca procurorul sa-i dispuna express politistului sa ceara acele probe (printr-o ordonanta sau dispozitie scrisa sau rezolutie olograf sau alt act?) sau politistul trebuie sa procedeze la cererea probelor faptuitorului?
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2021
uira, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:48, 12 Septembrie 2021
Daca vi s-a admis cererea de probatoriu, ordonanta de admitere va ajunge si la politist. Politistul va dispune administrarea probei, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva rezolutiei procurorului jon53 jon53 Va salut! Sunt parte vatamata intr-un dosar penal cu 3 faptuitori pentru amenintare cu moartea si distrugere de bunuri, insulta si calomnie.Am primit ... (vezi toată discuția)
Audiere ulterioara ..referatului ! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale au fost audiate persoanele propuse de martor . La dosarul Parchetului apare referatul Politiei cu propunerea de NUP inainte de a ... (vezi toată discuția)
Etapele urmarii penale dezca dezca Buna ziua ma adresez dvs in calitate de faptuitor al unei cuze penale. Doresc sa stiu care sunt etapele urmaririi penale? -partea vatamata a intocmit un ... (vezi toată discuția)