avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am urmatoarea problema. Am terminat facultatea, dar am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am urmatoarea problema. Am terminat facultatea, dar am ramas ...

Am urmatoarea problema. Am terminat facultatea, dar am ramas cu restanta si am solicitat prelungire. Pot beneficia si pe perioada prelungirii de pensie de urmas? Secretariatul mi-a spus ca imi poate elibera adeverinta, dar imi este frica sa nu imi acorde Casa de Pensii.

Alte discuții în legătură

Cumul pensie de urmas cu alte venituri rdinamix rdinamix Buna! am mai intrebat diverse persoane insa raspunsurile difera de la om la om! Eu sunt student orfan de ambii parinti si primesc o pensie in urma acestora si ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas crutescualexandra crutescualexandra buna ziua! am o intrebare, sora mea a terminat anul 3 de facultate,timp care a luat pensie de urmas, anul 3 a terminat cu o restanta si nu poate merge mai ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas dupa prima facultate | continuare la postuniversitara andreas_a andreas_a Buna ziua, Am 22 de ani, beneficiez de pensie de urmas de 3 ani de pe urma tatalui meu pensionar, si tocmai am terminat o facultate (nivel licenta) si m-am ... (vezi toată discuția)