avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor schimbare domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor schimbare domiciliu minor

Buna ziua, sunt un parinte necustodian si am o relatie minunata cu fiul meu. In schimb mama acestuia are o atitudine rea, spre exemplu inainte sa l iau in concediu i a spus ca pleaca la tasu si pe ea o arunca ca pe un gunoi si cate si mai cate, copilul este mort de frica ei . Ce as putea sa fac? El are 11 ani ai simt ca il distruge psihic. Daca as sti ca exista 1% sansa sa obtin custodia as face asta intr o secunda. Va rog din suflet sa ma ajutati.
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2021
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Modificarea locuintei minorului nu tine doar de optiunea acestuia, ci de o multitudine de factori.

Solicitati consilierea psihologica a minorului, eventual formulati o sesizare la DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI.

Incercati sa o determinati pe fosta sotie sa accepte consilierea minorului, eventual sa participati toti la sedinte de consiliere psihologica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o hotarare judecatoreasca cu program de vizitare ... stefan_71 stefan_71 Buna ziua, Am o hotarare judecatoreasca cu program de vizitare copil insa de 1 an si 3 luni nu a mai fost respectata de catre mama copilului din cauza ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă când unul din minori nu vrea sa se întoarcă la mamă? Liliana_80 Liliana_80 Bună ziua. Dupa 3 ani de la divorț și de la părăsirea domiciliului conjugal cu cei 2 copii minori, mama încearcă prin instanta reducerea programului de ... (vezi toată discuția)
Refuzul minorului (art 913 cpc) si..tot cortegiul 910-914 cu 906 ContSters257745 ContSters257745 Ca parinti necustodieni, suntem in postura de a denunta acest set de articole ca neconstitutional, via Avocatul Poporului. AP si-a exprimat deja acordul de a ... (vezi toată discuția)