avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă s-a făcut moștenirea după tata, fără ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă s-a făcut moștenirea după tata, fără ieșire din indiviziune, ...

Dacă s-a făcut moștenirea după tata, fără ieșire din indiviziune, eu 1/4, mama 2/4 și fratele după tata1/4 , el ne locuind aici niciodată, are dreptul sa vina sa stea în casa în ce camera dorește el? Ca asa ma amenință el! Mulțumesc anticipat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar putea având în vedere că nu s-a efectuat partajul. Faceți partajul și atunci lucrurile se vor clarifica pe deplin.
teoretic, are dreptate.
are si el o cota parte din imobil.
faceti partajul si astfel nu va putea veni sa locuiasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! se dezbate succesiunea după tată in instanță ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Bună seara! Se dezbate succesiunea după tată in instanță deoarece nu ne putem înțelege. Este vorba despre mama si doi copii. Sau hotarit cotele ... (vezi toată discuția)
Acceptare tacita sau nu? ContSters169673 ContSters169673 Dupa moartea mamei s-a facut succesiune dupa ea, tata, fiul si fica, fica care locuieste de cand s-a nascut pana in prezent in casa parinteasca. Tatal a vandut ... (vezi toată discuția)
Mostenire Annarina Annarina Tatal meu are o casa si suntem doi mostenitori. Eu doresc renovez o camera in care sa locuiesc pt.a avea grija de tatal meu care are probleme de sanatate si ... (vezi toată discuția)