avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am avut un proces cu asociatia de proprietari pe care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am avut un proces cu asociatia de proprietari pe care l-am câștigat ...

Am avut un proces cu asociatia de proprietari pe care l-am câștigat cu o hotărâre definitivă în care mi sa impus către ei sa plătesc o anumita suma de bani, am achitat bani dar doamne din asociație nu doresc sa ridice sarcinile de pe cefeul respectiv eu dorind să vând imobilul care practic este moștenire și nu l-am putut utiliza timp de 5 ani de zile. Ce pot sa fac în acest scop? Când practic ele nu respecta o hotărâre definitivă și irevocabilă?
Am intales că trebuie sa meargă la notar să dea o declarație cei din asociație dar nici vb. de asa ceva când nu sunt de găsit nicăieri.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2021
Anyolga, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare drepturi succesorale Ludovic1971 Ludovic1971 Bună ziua tuturor, consultanților dar si utilizatorilor! Am o nedumerire si va rog pe voi cei care sunteți îndreptățiți sa ma ajutați cu informațiile ... (vezi toată discuția)
Mostenire nicoletastefaniakabbaj nicoletastefaniakabbaj buna ziua, sant nicoleta si am si eu o intrebare pt cei care au cunostinte si ma pot ajuta:mama mea a primit mostenire de la tatal ei un teren de 2300mp in ... (vezi toată discuția)
Plata sultei fara termen simona nicoleta simona nicoleta buna ziua!in noiembrie 2007, in urma unui proces ex concubinul meu a primit in 50%din apartamentul meu(cumparat pe numele meu) cu obligatia la lpata sultei X ... (vezi toată discuția)