avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum pot să găsesc lichidatorul băncii a religiilor ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum pot să găsesc lichidatorul băncii a religiilor când practic ...

Cum pot să găsesc lichidatorul băncii a religiilor când practic banca aceasta nu mai exista din 2000?Am o ipoteca pe un imobil care este achitat integral dar nu este ridicata ipoteca.

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca danielkadar danielkadar Buna ziua. Cum se procedeaza sa radiez o ipoteca de pe un cfin urma unui credit facut la banca religiilor,aceasta fiind desființată. (vezi toată discuția)
Ajutor! vornicu lumi vornicu lumi Am incheiat un contract de credit cu ipoteca pe locuinta.Am reusit sa achit in avans 99 % din credit si ma gasesc intr-o situatie stranie.Locuinta este ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie??? iannis75 iannis75 Buna ziua, nu stiu exact daca am postat unde trebuie dar am certitudinea ca ma veti indruma voi si ma veti lamuri in ceea ce vreau sa va intreb.Asadar as avea ... (vezi toată discuția)