Drept de moștenitor
Părinții mei au construit o casă, au decedat ,eu sunt unicul lor moștenitor dar mama mai are 2 copii dintr-o căsătorie anterioară. Dacă prin sentința de divorț unul din copii a fost dat în îngrijire tatălui si doar unul mamei mele , amîndoi mostenesc parte din casa sau doar cel care a fost dat mamei?
Dvs. o sa mosteniti toata cota de mostenire ce apartine tatalui, daca ii sunteti singura fiica si o sa mosteniti o cota din partea de mostenire ce a apartinut mamei dvs., celelalte cote din partea mamei o sa fie mostenite de ceilalti copii...
Mama a decedat prima dar fratii mei timp de 30 de ani nu au emis nici o pretenție si nici nu au acceptat succesiunea tacit, asa cum am facut eu dupa ce a decedat tatăl meu-am refăcut parțial casa si am toate bonurile de cheltuieli in valoare de peste un miliard la care ei nu au contribuit cu nimic. Pot sa deschid in instanta succesiunea solicitînd anularea drepturilor lor la moștenire?
Cat mostenesc?
cerul
Parintii mei au avut 2 fice.Tatal a decedat iar mama s-a recasatorit.Nu am dezbatut mostenirea inainte de aceasta casatorie.
Noul sot ce drepturi are asupra ... (vezi toată discuția)