avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Un colaborator al unui SRL datoreaza acestuia o suma ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Un colaborator al unui SRL datoreaza acestuia o suma de bani ...

Un colaborator al unui SRL datoreaza acestuia o suma de bani constand in incasarile de la clienti pentru produsele vandute pentru srl.
.SRL-ul datoreaza la randul sau comisionul, insa nu il plateste dorind sa faca o compensare, cu care colaboratorul nu este de acord
motivand ca nu datoreaza acele sume de bani.
In cazul in care colaboratorul actioneaza in instanta SRL-UL, acesta poate invoca faptul ca suma datorata s-a compensat? exista sansa ca SRL sa fie obligat la plata comisionului motivat de faptul ca PV de compensare nu a fost acceptat de colaborator? O alta problema o reprezinta faptul ca valoarea comisionului nu acopera valoarea debitului integral si cel mai probabil colaboratorul nu va mai presta servicii in viitor care sa genereze comision.
Care este calea legala, de urmat, in urmatoarea situatie, cum ar fi mai bine sa se procedeze?

Alte discuții în legătură

Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer victor2015 victor2015 Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)
Cum emit facturi pentru produse vandute in apple app store pheonix pheonix Buna ziua, Am inceput sa castig cativa banuti dintr-o aplicatie mobila postata pe App Store-ul de la Apple. Nimic fabulos, vreo $5 pe luna, dar problema ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala-va rog sa ma ajutati idbog idbog Buna ziua, Dragi mei am o mare problema. Sunt acuzat de evaziune fiscala fiindca in perioada 2013-2016 am vandut telefoane pe internet(site-ul ... (vezi toată discuția)