avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social firma - schimbare proprietar apartament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social firma - schimbare proprietar apartament

O societate a incheiat contract cu o familie (sot si sotie) pentru a avea sediul social in apartamentul lor. Ambii au decedat, in urma succesiunii, este alt proprietar, fiica lor. Aceasta nu gaseste contractul, nu stie cat si daca mai este valabil, in aceste conditii. Exista o perioada maxima contractuala pentru sediu social? Poate verifica ea la ONRC? Va multumesc pentru raspunsuri, o zi frumoasa tuturor!
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ElenaPopa2 , utilizator 22:06, 21 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate verifica la ORC. Se poate comanda un certificat de furnizare de informații din care se va vedea dacă mai este valabilă dovada sediului social.
Va multumesc!

Adrian ALBU a scris:

Da, se poate verifica la ORC. Se poate comanda un certificat de furnizare de informații din care se va vedea dacă mai este valabilă dovada sediului social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social firma danabengy danabengy Buna, am o intrebare: eu si sotul meu dorim sa infiintam o firma, dar nu avem sediu social. Avem o casa la tara care a fost a socrilor mei, ambii decedati, ... (vezi toată discuția)
Depunerea actelor la registrul comertului cu intarziere suciu_diana suciu_diana Buna ziua, pentru prelungirea valabilitatii sediului social, daca se depun actele cu intarziere fata de data incheierii actului aditional este vreo ... (vezi toată discuția)
Anulare contract comodat CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR Vreau sa-mi vand actiunile firmei, sediul firmei are contract de comodat- termen nelimitat la adresa mea. Cei care cesioneaza m-au rugat sa las sediul inca o ... (vezi toată discuția)