Buna seara , recent am cumparat un teren .Problema mea e urmatoarea eu m.am inteles cu cel de la care am cumparat o suprafață mai mica fata de ce a iesit in actul de vanzare cumparare , eu am trecut in act o suprafață mai mare fata de ce am stabilit cu fostul proprietar ( el a vorbit cu cei de la cadastru , la notar pentru acte) . Întrebarea mea este , daca el mai poate face ceva in privinta asta .multumesc
Lui nu ii convine dar el a fost de fata cand sau facut măsurătorile, el a vb cu băieți de la cadastru .Din ceea ce cred eu , dumnealui nu a fost explicit cu cei de la cadastru( de unde si pana unde vinde ). El acuma poate sa dea vina pe cei de la cadastru? Sau sa anuleze contractul de vanzare? Sau care sunt obtiunile lui ?
cand ati fost la teren, v-a aratat : dom'le iti vand de aici pana aici ?
daca da, sa fie sanatos.
daca a masurat de colo pana colo si a vazut ca sunt enspe metri, apoi metrii aia sunt scrisi in act si a primit pretul stipulat in act, sanatate.
despre ce diferenta vorbim?
Pana sa facem cadastru mi.a spus de unde si pana unde vinde , la câteva zile eu venit cei de la cadastru au masurat cat am stabilit cu vânzătorul iar după ceva timp au mai venit odata cei de la cadastru care împreună cu vânzătorul au mai masurat ceva ,eu atunci nu am fost de fata nu stiu ce au masurat . A iesit cadastru , dezmembrarea , am încheiat la notar actul de vanzare cumparare pe baza cadastrului .Am intabulat terenul pe numele meu iar acu cateva zile m.am mai uitat odata pe acte mai atent si am observat diferența, e vb de apr 200m²