avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Locuiesc in loc. Navodari, intr-un bloc cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Locuiesc in loc. Navodari, intr-un bloc cu 4 scari. ...

Buna ziua. Locuiesc in loc. Navodari, intr-un bloc cu 4 scari. A aparut un anunt pe scara ca pentru iarna care vine se va opri distributia de apa calda si caldura din cauza ca sunt multi debransati pentru ca si-au pus centrale pe gaze. Pe scara la mine din 16 apartamente 9 au ramas cu incalzire centralizata si 7 au trecut la centrale pe gaz. Si la celelalte scari sunt cam jumatate pe centrale termice. La fel pe intreaga asociatie. Anuntul s-a facut la mai multe asociatii. Este legal sa opreasca distributia de caldura si apa calda la un oras intreg, in conditiile in care 50% sunt inca pe incalzire centralizata? Cu ce drept ne obliga sa ne bagam gaze, in conditiile in care multe blocuri nu sunt racordate la gaze. Din fericire blocul nostru este, dar nu-mi convine sa cheltui atatia bani pe incalzire cu centrala, plus reparatii, zugravit dupa o astfel de lucrare. Sunt multi batrani cu pensii mici, familii cu copii care nus-si permit sa treaca la incazire cu centrale pe gaze. Exista un temei legal care le poate interzice sa faca acest lucru?
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 16:34, 22 Iulie 2021
probabil din cauza debransarilor, sistemul nu mai este eficient,sistemul lucrand la jumatate si in plus nu mai este rentabil raportat la incasari

vad ca in anumite puncte termice se sisteaza.
singura solutie este sa demarati inlocuirea sistemului termic centralizat.....chiar daca reusiti amanarea preavizului dat, nu va mai dura mult pana la debransare
Cine a anuntat intreruperea furnizarii apei calde si a agentului termic?
furnizorul...cine altcineva poate sa sisteze un astfel de serviciu?care e targetul dvs zilnic de posturi inutile si pe langa subiect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)
Debransare de la cet brasov tibiolah tibiolah Daca poate cineva sa ma lamureasca ce acte \" legale \" sunt necesare pentru debransarea de la sistemul centralizat CET / TETKRON Brasov ( furnizorul de ... (vezi toată discuția)
Debransare fortata lilinicula lilinicula Locuiesc intr-un bloc cu 2 scari 40 de apartamente. Am ramas numai 7 apartamente racordate la sistemul centralizat. Acum asociatia a adoptat cu majoritate de ... (vezi toată discuția)