avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara am un băiat care a terminat cl a 8 a iar ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara am un băiat care a terminat cl a 8 a iar dirigintele ...

Bună seara am un băiat care a terminat cl a 8 a iar dirigintele mi a recomandat să îl înscriu și la profesionala pentru ca metodologia îmi permite să îl înscriu și la liceu iar dacă intra pot să îl retrag de la profesionala, astăzi am avut surpriza sa îmi spună conducerea scoli ca nu pot să îl mai înscriu la liceu, mi au recomandat să merg la școală să fac cerere de retragere, am făcut mi au dat nr de înregistrare și nu l au șters din sistemul lor să putem să îi trecem obtiunile am sunat la inspectorat da vina pe școală ca nu l au șters din sistem am sunat din nou la școală ei spun ca ei l au șters dar inspectoratul nu l au realocat ce sa fac e dreptul copilului are medie de liceu are șanse sunt disperata mâine e ultima zi va rog dați-mi o soluție. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:37, 22 Iulie 2021
Eu va recomand sa il lasati la profesionala!! Are mult mai multe sanse de a avea un servici bun dupa terminarea scolii.
Daca face liceul .. nu ia bacul.. ce face?? Se duce sa munceasca unde? Asa, are o meserie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre somaj Raku220 Raku220 Buna seara! Am o intrebare : Daca numai fac scoala (m-am lasat in clasa a 9 a pe la jumatate ) si am 17 ani si jumatate acum am vreo sansa sa primesc somaj? ... (vezi toată discuția)
Ce se mai poate face? foaie matricola absolvire liceu - note mai mici decat stiam riannart riannart Fiul meu a terminat anul acesta liceul la Colegiul \"Henri Coanda \"Bacau si cand si-a ridicat foaia matricola de la scoala, am constatat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati in liceu Ionut_2005 Ionut_2005 Buna, am o intrebare! Azi, era pauza iar un profesor mi a confiscat telefonul, de precizat este faptul ca el a vrut sa vina pe furis sa mi l ia daca nu l ... (vezi toată discuția)