avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.In urma divortului eu mi-am reluat numele ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.In urma divortului eu mi-am reluat numele anterior,acum ...

Buna ziua.In urma divortului eu mi-am reluat numele anterior,acum urmeaza sa vindem apartamentul in care inca mai locuim impreuna,ma afecteaza schimbarea numelui in vanzarea apartamentului avand in vedere ca eu sunt prima trecuta pe contractul de proprietar al apartamentului si ce acte sunt necesare pentru vanzarea acestuia ,dupa ce am schimbat buletinul cu noul nume?Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2021
vladutileana@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: vladutileana@yahoo.com , utilizator 12:04, 22 Iulie 2021
Buna ziua

Nu va afecteaza cu nimic. Veti prezenta notarului sentinta de divort, prin care s-a dispus reluarea numelui la cel purtat anterior casatoriei.
Va multumesc!

Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna ziua

Nu va afecteaza cu nimic. Veti prezenta notarului sentinta de divort, prin care s-a dispus reluarea numelui la cel purtat anterior casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa recapat numele dupa fostul sot ? anonim anonim am divortat. sentinta de divort hotareste reluarea numelui meu de fata. nu am schimbat buletinul, deci inca am actul cu numele din casatorie. intre timp m-am ... (vezi toată discuția)
Cum sa recapat numele dupa fostul sot ? anonim anonim am divortat. sentinta de divort hotareste reluarea numelui meu de fata. nu am schimbat buletinul, deci inca am actul cu numele din casatorie. intre timp m-am ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume alinutzaalialfonso alinutzaalialfonso in urma cu 3 ani am divortat si am pastrat numele fostului sot acum vrea sa pot trece dinou la numele meu de fata ...ce pasi trebuie sa urmez sa-mi pot ... (vezi toată discuția)