avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua ! Ma poate lamuri cineva cu modul de calcul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua ! Ma poate lamuri cineva cu modul de calcul al reducerii ...

Bună ziua ! Ma poate lamuri cineva cu modul de calcul al reducerii de impozit la salariu acordate ptr copii avuți în întreținere? Cum se procedează? În condițiile în care am salariul minim pe economie , acea reducere trebuie sa fie data în plus la totalul salariului sau e inclusa în cei 1386lei ? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 22 Iulie 2021
Nu se acorda in plus nimic ... este doar o facilitate fiscala pentru care nu se retine impozit.
Am înțeles. Pe fluturașul de salariu, după acordarea acelei deduceri, îmi apare o rubrica numita BC impozit. Aveți idee la ce anume se refera ?
BC = baza de calcul impozit ... adica venitul supus impozitului pe venit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul venit lunar bambi.2010 bambi.2010 va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza un bonus lunar acordat de angajator si de asemenea deducerea personala, intrucat am 2 copii in intretinere, si in ce mod ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale amiali amiali Buna ziua! A-si avea o mare nelemurire vis-a-vis de deducerile personale, tinand cont ca nu sunt un specialist in domeniu. Mai exact ma refer la modul de ... (vezi toată discuția)
Cuantum plata pensie alimentara stabilita la salariul minim pe economie evelineconstantin evelineconstantin Buna ziua !..... As dori sa va dresez o intrebare in urma careia sa incerc sa ma lamuresc asupra unui aspect. Minorul pe care il reprezint are o pensie de ... (vezi toată discuția)