avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Închiderea exercițiului financiar 2021. Aspecte contabile importante Lector: Cristian Rapcencu. Marți, 8 Februarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Pentru diferente de curs valutar trebuie sa platesc ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Pentru diferente de curs valutar trebuie sa platesc impozit de 3%?

Buna ziua. O microintreprindere inregistreaza diferente favorabile de curs pentru valuta din sold pe care le-am inregistrat in contul 765. Pentru aceste diferente de curs valutar trebuie sa platesc impozit de 3% ?
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2021
george-neagu, moderator
Buna ziua,
Aceste venituri se scad din baza impozabila.
Atasat ghidul ANAF
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2021
elenazan, utilizator
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere cont cu sold negativ 162 dga dga Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum este corect sa inchid contul 162 pe care l-am gasit cu sold negativ. (vezi toată discuția)
Diferente curs valutar aleius aleius Buna ziua, am preluat o firma de la 01.01 cu urmatoarea situatie: - pe data 01.10 a inregistrat fact. furnizor extern 1000 euro*3.5 = 3500 ron - pe data de ... (vezi toată discuția)
Transfer valuta dragalina2006 dragalina2006 am transferat din contul de lei o suma in contul de valuta, cu alte cuvinte am cumparat valuta din contul de lei si am transferat-o in contul de valuta. cursul ... (vezi toată discuția)