avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, mama mi-a făcut act de donație și o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, mama mi-a făcut act de donație și o casă trebuie ...

Bună ziua, mama mi-a făcut act de donație și o casă trebuie să o dau fratelui meu tot cu act de donație dacă nu are grijă de mama pot să anulez actul? Vă mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am următoarea situație. suntem 2 frați, mama este ... marycriss marycriss Bună ziua. Am următoarea situație. Suntem 2 frați, mama este în viață iar tatăl meu a murit. Succesiunea după tata a fost facută ( atat mama cat si ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune sabou sabou Buna ziua, in urma declaratiei de iesire din indiviziune ,dupa moartea socrului,sotul a cedat cota lui de proprietate fratelui sau fara sulta,dar cu sarcina ... (vezi toată discuția)
Atacarea contractului de vanzare cu uzufruct crissorin crissorin daca fratele a domiciliat prin chiri si a venit acum 3 ani si a semnat cu mama un contract la care nu am fost anuntati desi eram inca 3 frati fratele dupa ... (vezi toată discuția)