Buna ziua.
Am o problema cu proprietarul si nu stiu exact cum sa o rezolv.
A fost incheiat un contract pe 12 luni (care expira in Octombrie), insa ar fi nevoie sa plec mai repede.
Am diverse probleme pe care proprietarul nu le-a rezolvat (igrasie, diferite defectiuni la aparatele casnice, probleme cu inundatia la baie), desi au tot fost promise. La fel ca multe alte lucruri promise, insa nerealizate.
S-a decis intr-un final sa le rezolve - insa treaba va dura zile, poate chiar saptamani, deoarece trebuie sparti pereti, inlocuite tevi, s.a.m.d..
Avand in vedere ca 1) contractul expira in Octombrie, si 2) sunt deja destule probleme care ma determina sa vreau sa plec, pot sa fac ceva in acest sens?
De exemplu sa cer rezilierea contractului de la 1 Septembrie, cu conditia ca voi plati in continuare tot ce trebuie (chirie, cheltuieli, administratie), insa fara sa ma dea el afara cand pofteste?
Problema este ca nu doreste sa imi asigure un alt loc in care sa stau pe aceasta perioada, decat daca stau la dansul. Ceea ce este exclus, nu mi se pare normal sa fiu obligata sa plec din casa deoarece va fi santier si sa nu am dreptul sa aleg unde sa locuiesc pe acea perioada. Nu sunt de acord cu acest proiect al sau, avand in vedere ca ma incomodeaza atat in ceea ce priveste munca, cat si planurile mele personale. Nu pot sa ii platesc si dansului chiria totala, dar sa stau unde vrea el, cat vrea el. Nu consider acest lucru normal.
In principiu imi doresc sa plec pe 1 Septembrie, ca sa nu il aman nici pe el prea mult, insa sa am timp si eu sa imi iau lucrurile, sa imi iau concediu si sa gasesc chirie. Pot rezolva cumva? Are dreptul sa intre peste mine, daca eu nu sunt de acord?
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
06:28, 23 Iulie 2021