avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chiriașul dau proprietarul?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chiriașul dau proprietarul?

Cine plătește in cazul in care se identifica o scurgere de apa in bloc cauzată de o țeava? Chiriașul sau proprietarul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:38, 26 Iulie 2021
depinde ce clauze sunt trecute in contractul de inchiriere
Raspunsul este conditionat pe de o parte de clauzele contractual asumate intre locator si lacatar si de statutul instalatiei unde a fost defectiunea
Daca este instalatie parte comuna raspunde asociatia de proprietari,daca este instalatie individuala raspunde proprietarul care se poate ridica cu pretentii impotriva locatarului care nu a asigurat starea tehnica a instalatiei in perioada cat detine drepturile si obligatiile de chirias

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire teava de scurgere bloc38 bloc38 Buna ziua, locuiesc intr-un apartament la bloc. De peste o luna am o infiltratie de apa din plafonul de la bucatarie. Instalatorul chemat de asociatia de ... (vezi toată discuția)
Conducta de scurgere comuna petreeee petreeee buna ziua ami spune si mie cineva va rog daca o pot da an judecata pe vecina de deasupra *(eu stau la parter )care are conducta de scurgere cam subreda simi ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - cheltuieli ale asociatiei Eugen-Sterian Bercea Eugen-Sterian Bercea Buna ziua, la asociatia noastra de proprietari, s-a infundat o teava de scurgere care a produs inundarea unui apartament! Proprietarul apartamentului solicita ... (vezi toată discuția)