avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

platesc o pensie alimentara de 600 roni in cond in care la data stabilirii pensiei aveam un venit de 1800 roni de ceva timp am ramas fara servici si fara venit ce si cum trebui sa procedez pentru micsorarea pensiei alimentare daca venitul meu este zero ,si mai am si ceva datorii la banca
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:24, 8 Ianuarie 2010
Faceti o actiune in instanta pentru micsorarea pensiei de intretinere. Oricum o sa se calculeze la venitul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie alimentara nicol77 nicol77 Buna ziua! As vrea sa stiu cat ar trebui sa plateasca sotul meu pensia alimentara unui copil dintr-o casatorie anterioara, avand in vedere ca acum avem ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara sipiran sipiran Dupa divort, prin decizie, trebuie sa platesc 25% din venit pensie alimentara pt un copil.La data stabilirii avem servici dar dupa o luna am devenit somer.As ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara daca am ramas fara serviciu edmond11 edmond11 Buna ziua, As dori sa stiu cum anume se calculeaza pensia alimentara, in cazul in care nu mai am serviciu. Sa presupunem ca maine raman fara serviciu. Pot ... (vezi toată discuția)