avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Dupa moartea bunicii mele nu s-a facut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Dupa moartea bunicii mele nu s-a facut succesiune. ...

Buna ziua! Dupa moartea bunicii mele nu s-a facut succesiune. Azi am aflat ca saptamana viitoare se va face sedinta la nivel de primarie legat de unul dintre terenurile intravilan care este plin de spini. Dupa cate am aflat primaria vrea sa ia acel pamant, eventual sa o amendeze pe mama. Tinand cont ca mama nu e singura mostenitoare,
nu s-a facut succesiune pot sa ii instraineze pamantul sau sa o amendeze pe mama?
Buna ziua,
Da. se poate.
Eu zic sa faceti totusi succesiunea pentru a evita astfel de situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren lasat mostenire dupa ce a fost vandut Misha4870 Misha4870 Buna ziua, Sora mea si cu mine, avem urmatoarea situatie legata de o mostenire. Bunicul nostru din partea mamei le-a vandut parintilor nostri (mamei si ... (vezi toată discuția)
Ce drept de mostenire mai are o nora? maria6684 maria6684 intr-o casatorie ca a avut loc in 1955 ,fata a venit cu 2 proprietati de pamant agricol ca zestre ..in 1961 sotul decedeaza si sotia ramane in casa socrilor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am si eu o problema!bunica mea a facut succesiunea ... Adrian1003 Adrian1003 Buna ziua!am si eu o problema!Bunica mea a facut succesiunea la un notar dupa moartea parintilor ei,impreuna cu fratii si i-au cedat casa si terenul din jurul ... (vezi toată discuția)