Mama mea a fost separată o perioada lunga de tatăl meu înainte de a divorța in 1973. In perioada in care era separată, a achiziționat un apartament în rate pe care l-a platit singura pe toată perioada, și înainte de divorț și după. Tatăl meu nu a locuit nici o zi in apartament și nici nu a contribuit la plata apartamentului.
Părinții mei, când s-au despărțit nu au făcut partaj și acum, când mama a încercat să îmi doneze apartamentul a constatat că nu poate pentru că fără partaj, tatăl meu deține 50% din imobil. El a decedat acum doi ani și în consecință, eu as moșteni jumătate din partea lui și restul de 25%, ultima lui soție.
Ținând cont că el nu a contribuit la plata imobilului, se poate face un partaj judiciar post deces in care să i se acorde mamei mele întregul apartament? Ce acte ar fi necesare și care ar fi procedura.
Mulțumesc!
Problema tata fiica
spirala
Buna ziua.Problema mea consta in felul urmator.Parintii au achizitionat un apartament cu 2 camere in 1993.Pe actul de vanzare cumparare ambii sunt trecuti.Erau ... (vezi toată discuția)
Mostenire
valentinbunea
Mama a mostenit de la parinti un teren si a decedat intre timp. Suntem 4 frati si tata. Doresc sa stiu cum se imparte aceasta mostenire intre noi fratii si ... (vezi toată discuția)