avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua!în cursul anului 2019 am încheiat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua!în cursul anului 2019 am încheiat un contract de ...

Bună ziua!în cursul anului 2019 am încheiat un contract de vânzare-cumparare cu un dezvoltator ,pentru un imobil de 48,07 mp utili ,la cheie la prețul de 49000 de euro ,I acest preț fiind inclus și un loc de parcare numerotat cu nr 90.
Lângă locul nostru de parcare urma a fi încă un loc nr 91 și un rond amenajat ca spațiu verde ,asa cu prevedea proiectul,ulterior ultimele menționate fiind cedate la Un furnizor de electricitate pentru a-si pune acolo un transformator electric .
Saptmana trecuta ,în timpul unor lucrări la acel transformator un angajat al firmei de electricitate ne a lăsat un bilet în parbriz în care ne spune sa parcam mașina la minim 1 metru distanta de transformator și asta sa fie ceva pentru totdeauna caci ei nu au loc sa lucreze,în condițiile ij care noi avem locul de parcare intabulat ,CF în regula .
Am sunat la numărul de telefon lăsat în parbriz și mi s a spus ca de fapt și locul nostru de parcare, nr 90 ,le q fost cedat tot lor de către dezvoltator, spunând ca firma de electricitate deține și acte prin care demonstrează acest fapt ,ca este intabulat lor ,menționez ca acel transformator a fost ridicat după ce noi ne am putut în imobil ,și după ce noi am încheiat toate actele notariale .
Întrebarea este :unde anume sa merg pentru a-mi câștiga drepturile si ce pit face,deoarece nu este prima problema, am avut mukte probleme cu apartamentul pe care dezvoltatorul nu și le asuma și nici nu a onorat proiectul ce tine de exterior blocului,ce pot face în acest caz ?
P.S:domnul de la electrica ne a amenințat telefonic ca o sa sune la ridicari dacă mai găsește mașina parcata acolo (nr 90)
Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Vacarus Andreea , utilizator 10:08, 27 Iulie 2021
n condițiile ij care noi avem locul de parcare intabulat ,CF în regula .

nu aveti nimic de facut, parcati acolo masina ca e terenul dvs.
Da ,noi încă parcam acolo ,dar dezvoltatorul nu a avut nimic de obiectat la faptul ca cei de la electrica ne au spus sa nu mai parcam acolo și ca deja ne cauta un loc de parcare .Noi aveam locul de parcare chiar sub balcon asa cum mai toți proprietarii au optat pentru a avea mașinile la vedere,I am rugat ca în cazul în care o sa ne dea un nou loc de parcare sa fie aparținător al blocului nostru ,în cazul în care nu or sa vrea asta, unde putem sesiza problema ?
Sau unde pot sa merg sa verific dacă locul de parcare încă ne aparține?deoarece am sunat la notarul care s a ocupat de actele imobilului și a spus ca exista posibilitatea de a se lua și 1/2 dintr un lic de parcare, am.verificat actele și scrie ca av un loc întreg de parcare,dar ne am gândit și la varianta ca ei sa nu cumva sa fi dar semantura fără acordul nostru pentru a ceda jumătate din locul de parcare celor de la electrica ,deși nu cred ca s-ar ajunge qsa de departe!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina blocata de un vecin ContSters209690 ContSters209690 buna sera, incerc sa gasesc o solutie la o problema stupida. m-am mutat de 2 ani intr-un bloc, pana aici nimic neobisnuit.In seara aceasta am parcat masina , ... (vezi toată discuția)
Parcarea in supermarket Tase Mihai Tase Mihai Am parcat mașina în parcarea supermarket peny Targoviste, am gasit roata blocată cu un dispozitiv gen caracatiță, si ea un bilețel în parbriz cu un nr ... (vezi toată discuția)
Loc parcare platit sectorul 2. booghie booghie Buna seara,am nevoie de un sfat sau o recomandare la o problema legata de un loc de parcare in sectorul 2. Am un contract cu primaria sector 2,pentru un loc ... (vezi toată discuția)