avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua, aseara am parcat masina intr un loc de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua, aseara am parcat masina intr un loc de parcare de ...

buna ziua,
aseara am parcat masina intr un loc de parcare de resedinta,am primit pe parbriz "nota e constatare "politia locala ,,,am lasat nr in geam dar nu m a sunat nimeni,,,,ma rog in nota scrie ca s au facut fotografii etc, la masina,,,ma invita la sectia sector 2 petru a clarifica imrejurarile in care a fost savarsita fapta d ocupare a locului ...eu am parcat ca am avut o urgenta ...poate sa mi raspunda cineva daca nu ma prezint la sectie ce se intampla?
astept raspuns
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:40, 25 Octombrie 2024
Veți primi o amendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala cluj glt2112 glt2112 Stimati consultanti, Situatia in fapt: Am parcat masina pe o strada laterala blocului in care locuiesc cu jumatate pe carosabil, si jumatate pe trotuar. Am ... (vezi toată discuția)
Amenda pe loc de parcare nemarcat MariaAndreea1 MariaAndreea1 Buna ziua. Aseara am parcat in fata blocului, unde locuiesc. Dimineata am gasit in geam o hartie de la poliția locală in care scrie nr masinii si ca am ... (vezi toată discuția)
Parcare pe sens unic mada2113 mada2113 Am parcat pe o strada cu sens unic ,pe partea stanga unde era permis.Problema este ca , pe strada aceea era si o intersectie,iar eu am parcat dupa intersesctie ... (vezi toată discuția)