avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcarea in supermarket
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcarea in supermarket

Am parcat mașina în parcarea supermarket peny Targoviste, am gasit roata blocată cu un dispozitiv gen caracatiță, si ea un bilețel în parbriz cu un nr de tel. Mentionez ca nu am parcat în locurile pentru handicapați sau sa blochez parcarea sau in locul unde sunt hidranti. Nu era nici un semn sau indicator care sa imi interzică parcarea. Am sunat ă venit un gras cu foarte foarte mult tupeu, si mi-a cerut 100 lei. Ne am certat putin si nu am vrut să dau bani. Caracatiță era prost pusă nu era strânsă pe roata. Am tras putin de ea si a ieșit. Sa strâmbă putin, a rămas acolo lângă paznic sau ce era. Intrabarea: Ce pot păți? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 23:26, 14 Octombrie 2019
Nimic.
Dar de stiut, daca locurile nu-s marcate de parcare, are tot dreptul sa va blocheze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de locatari mi-a blocat roata masinii. legalitate danielleu danielleu Buna ziua, Asociatia de locatari a blocului in care locuiesc mi-a blocat roata masinii oprite pe spatiul comun cu motivul ca am incalcat art. 256 CP ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș dori un sfat avizat, întrucât părerile sunt ... Liviu 1969 Liviu 1969 Bună ziua! Aș dori un sfat avizat, întrucât părerile sunt împărțite și oriunde m-am interesat nu am reușit să primesc un răspuns concret. Ieri ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu piroscaemil piroscaemil In data de 23 mai 2020 am parcat masina pe un loc de parcare din orasul Sinaia,lasand in parbriz un bilet cu numarul meu de telefon in caz de nevoie..Locurile ... (vezi toată discuția)