avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul pentru concediile medicale.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul pentru concediile medicale.

Cum se calculeaza media zilnica a bazei de calcul pentru concediile medicale daca angajatul are 4 luni vechime la actualul loc de munca si vine din somaj. Am solicitat adeverinta de la somaj si in aceasta sunt trecute Ex Luna ianuarie 31 zile - 400 val. indemnizatiei
feb 28 zile - 400 lei indemnizaie.

Calculez media in functie de zilele calendaristice sau lucratoare? ( pentru perioada somajului.)

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza concediul medical 01 iulyiuly04 iulyiuly04 SUNT IN CONCEDIU MEDICAL DE PE DATA DE 26 IUNIE...SI AM CONTINUAT LUNA IULIE RESPECTIV AUGUST.PE LUNA IUNIE AM LUAT SALARIU IN JURUL LA 1000 DE LEI,PE LUNA ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de odihna. preda sorina preda sorina Cum calculez indemnizatia pentru concediu de odihna in urmatorul caz: Am un salariat care pleaca in concediu de odihna 4 zile in aprilie. Calculez media ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului in cazul sotului avramut loredana avramut loredana Buna ziua, Ma numesc Avramut Loredana si as avea o nelamurire.Am inteles ca din net se calculeaza 85% dar sotul meu este sofer pe tir si de aceea sunt ... (vezi toată discuția)