avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rog un punct de vedere. WC-ul meu este despartit de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rog un punct de vedere. WC-ul meu este despartit de WC-ul vecinului ...

Rog un punct de vedere. WC-ul meu este despartit de WC-ul vecinului de un perete gros de 20 cm. Este un perete de baza a constructiei blocului.Prin constructie toate tevile de alimentare/evacuare a apei reci si calde, inclusiv de eliminare a secretiilor prin Wc sunt pe partea vecinului.Aceste tevi prin constructie sunt acoperite cu o tabla(masca). Vecinul a scos aceasta masca si a pus un material peste care a pus faianta, astfel incat daca mi se strica o teava nu mai pot apela la vecin ca sa-mi dea voie sa-mi repar defectiunea. Intrebare: Fiind nevoit sa-l dau in judecata, pot cere si daune(nu stiu cum s-ar numi aceste daune) Statului Roman sau cui pentru ca a conceput asemenea constructie ca in caz de avarie sa intru in apartamentul vecinului(proprietate privata)?Multumesc.Zah Ioan
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:15, 28 Iulie 2021
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
vecinul isi asuma scoaterea acelei masti iar dvs nu aveti ce daune sa cereti ca ati cumparat ap in cunostiinta de cauza

nu mai visati daune ca nu avem sistemul judiciar al SUA.....
Cand am cumparat apartamentul nu mi sa spus de aceasta situatie si mult timp nu am stiut de ea neavand avarii la tevi.
Nu veti obtine daune de la statul roman pentru constructie imobil in baza unui proiect tehnic,autorizatie de constructie edificat in baza normelor tehnice in vigoare la data constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.revin cu urmatoarea intrebare: din constructie, toate ... zahioan zahioan Buna ziua.Revin cu urmatoarea intrebare: Din constructie, toate tevile de alimentare/eliminare cu apa rece si calda, inclusiv eliminarea din WC sunt pe partea ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere apa wc stefanlupu stefanlupu Buna seara , ma confrunt cu o situatie si nu stiu cum sa actionez.Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje la etajul 4.De cateva saptamani vin vecinii de la etajul 2 , ... (vezi toată discuția)
Cine achita daunele din apartamentele locatarilor? nofret nofret Daca se sparge teava de apa rece ori calda din peretele de la baie, stiu ca eventualele costuri pentru inlocuirea acesteia revine administratiei de ... (vezi toată discuția)