avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... bloc, scara, vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

bloc, scara, vecini

Buna ziua tuturor,

ce se poate face legal cu vecina (baba care efectiv atatde tare se plictiseste, incat) deschide geamul in fata usii mele, sunt chirias de 7 (SAPTE) ANI, de 18 ori pe zi geamul, imi intra tantari.... si face miezerie cu flori in fata usii mele, butucii de copaci mi le pune in fata usii, e ffffffderanjat, efectiv nu numai ca de 18ori minim e cu ureche pe usa, dar si imi intra insecte de pe florile ei in casa, searadeseara trebuie sa pun pastile de tantari, doar de cand ea a venit acasa din strainatate si plus mi se rup ciorapii scumpi de butucii ei pusi ca si un fel de suport de flori....
Ce pot sa fac legal ca sa dispara EAAAA din fata usii, florile, care de fapt sunt niste ghivece goale si butuci plini de insecte?
Va multumesc tuturor de raspunsuri!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2021
nyuszlinda, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:13, 28 Iulie 2021
legal.....puteti sa va mutati
Buna ziua,
Tine ghivecele pe casa scarii?
Daca da... faceti o plangere la pompierii pentru obturare cale de evacuare in caz de pericol.
Sau, mai neortodox... loviti acele ghivece cu ceva mai dur in asa fel incat sa se sparga.. Asta "din greseala", cu un carut de piata, pedala de bicicleta... Poate renunta sa le mai puna acolo dupa cearta si cateva sparte...

Nu o recomand, doar va spun cum as face eu, cu tot scandalul ce poate urma...
Dar incercati in prima faza plangerea la pompierii.
Locuiti in imobil de locuit in comun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie cu un vecin Grace2 Grace2 Buna ziua. Pe partea din spate a blocului, unde am ferestrele apartamentului este o gradina in care au crescut si cativa copaci. In copaci se strang porumbei, ... (vezi toată discuția)
Sfat ghivece pe pervazul extern al balconului utilizator1989 utilizator1989 Buna ziua. As aprecia un raspuns cu privire la situatia mea. M-am mutat recent la un apartament, primul meu in proprietate personala, si pe pervazul extern al ... (vezi toată discuția)
Geamuri deschise in permanenta pe scara. exista vreo reglementare ... DanRo DanRo Geamuri deschise in permanenta pe scara. Exista vreo reglementare sau vreo metoda legala prin care sa determin un vecin sa nu mai deschida geamurile de la ... (vezi toată discuția)