avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Solutie pentru a calcula retinerile succesive a ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Solutie pentru a calcula retinerile succesive a garantiei de buna executie?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru a calcula retinerile succesive a garantiei de buna executie. Care este procentul care poate fi oprit la fiecare factura si in baza carui articol din lege se calculeaza in acest mod? Se poate opri un procent de 30-40% din valoarea facturii de exemplu? Va rog mult sa imi spuneti in ce baza legala se fac aceste calcule? Nu am gasit niciun mod de calcul. Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calcul dobanda legala in contractele civile ana*maria ana*maria buna ziua. sunt noua aici, dar vreau sa va rog sa-mi dati un sfat. in legatura cu dobanda legala in contractele civile, despre aceasta cunosc ca se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara adam adam Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca este normal calculata o pensie alimentara in suma de peste 40% din venitul net lunar. Din cate stiu eu, aceasta poate fi ... (vezi toată discuția)
Penalitati intarziere client Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuneti-mi va rog cum se calculeaza penalitatile de intarziere? Avem facturi stinse partial si altele neachitate deloc. procentul de 0,15% se ... (vezi toată discuția)