avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplătit 2014. Bună ziua. În anul 2014 luna ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplătit 2014. Bună ziua. În anul 2014 luna Mai, cred, ...

Credit neplătit 2014.
Bună ziua.
În anul 2014 luna Mai, cred, am făcut o refinanțare la un credit precedent. La acest nou credit nu am plătit nimic, nici măcar prima rată, situația a fost de așa natură încât nici la adresa din C.I. nu am mai locuit. Nu știu dacă am primit notificări/înștiințări sau alt fel de corespondență legată de creditul respectiv. Am cautat pe portalul de justiție dacă am fost dat în judecată, și nu am găsit nimic. Contractul de credit nu știu dacă îl mai am și nu știu nici dacă a ajuns pe la vreo firmă de recuperări. Aș dori să cer anularea datoriei,dar nu știu cum să fac asta, care ar fi pașii de urmat. Vă mulțumesc anticipat pentru ajutorul dumneavoastră. Nu știu dacă are importanță dar banca e BRD.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2021
johnyparty, utilizator

Alte discuții în legătură

Datorii banci manuela szucs manuela szucs daca datoria unei persoane,catre o banca,a fost preluata la un moment dat,din imposibilitatea de plata,de catre o firma de recuperari(intreaga suma pe care a ... (vezi toată discuția)
Datorie banca,,,,,,,, nu stiu ce sa fac. stefanutzu stefanutzu Buna ziua.Va deranjez si eu cu o intrebare.In 2006 am facut un credit la o banca,prin care am scos suma de 7000 lei.Am platit lunar timp de un an dupa care am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca panzarumitica panzarumitica speta: -credit de nevoi personale fara ipoteca -data contractatarii 18.07.2013 -prima restanta inregistrata a fost 20.07.2013, urmata de 20.08.2013, ceea ce ... (vezi toată discuția)