avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum ma autorizez (pfa sau firma) ca sa pot persta ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum ma autorizez (pfa sau firma) ca sa pot persta servicii de verificare stingatoare?

Buna ziua! Cum ma autorizez (pfa sau firma) ca sa pot persta servicii de verificare stingatoare? Mai exact, la firma la care lucrez, stingatoarele sunt verificate de catre o firma externa (verificare, umplere, etc). Si as dori sa stiu ce trebuie facut sau ce trebuie sa detin ca sa ma autorizez. Sper ca m-am facut inteles. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: TuRa , utilizator 15:52, 12 August 2021
Buna ziua,
Puteti infiinta o societate cu raspundere limitata (S.R.L.) sau o persoana fizica autorizate.
Va recomand sa cititi articolul publicat pe acest site, pentru a cunoaste diferentele intre cele doua forme de exercitare a activitatilor comerciale.
Acest lucru il stiam. Stiam ca trebuie sa infiintez un SRL sau PFA. Dar ma interesa efectiv ca firma ce nevoie am? Trebuie sa am anumite cursuri? Ce aparatura trebuie sa detin? Trebuie sa autorizeze ISU ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma service aparatura medicala popalex popalex buna. vreau sa infiintez o firma cu domeniu de activitate service aparatura medicala (in special aparatura stomatologica) vreau sa stiu daca sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! revin cu o intrebare: cu cursuri, autorizatii si alte ... TuRa TuRa Buna ziua! Revin cu o intrebare: ce cursuri, autorizatii si alte conditii trebuie sa am/indeplinesc(in afara infiintarii firmei propriu zise) pentru a avea ... (vezi toată discuția)
Control și verificare zilnică a instalatilor de stingere a incendiilor dorintabirta dorintabirta Bună ziua, În NORMATIVUL PRIVIND SECURITATEA LA INCENDIU A CONSTRUCTIILOR, Partea a II-a „INSTALATII DE STINGERE”, Indicativ P 118/2–2013, la ... (vezi toată discuția)