avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primesc reclamații deoarece câinele latră Locuiesc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primesc reclamații deoarece câinele latră Locuiesc la casă într-un cartier de case care se învecinează ...

Locuiesc la casă într-un cartier de case care se învecinează cu blocuri.Casa mea se află la10 metri de primul bloc. Dețin un câine ciobănesc belgian pe care îl țin liber în curte.Am probleme cu un vecin de la bloc deoarece câinele latră la tunete, trece un om pe stradă, pocnitori, maidanezi etc. Vecinul se tine de reclamații și chiar aruncă diferite obiecte in caine
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:37, 29 Iulie 2021
Fiecare om are calitati si defecte
Pentru a preintampina situatii neplacute ,referitor la aruncatul de diferite obiecte in caine,desfasurati demersuri pentru inaltare gard,poate sa arunce si substante.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare drepturi, tulburare liniste, etc pixuletz pixuletz La Multi Ani in primul rand, multa sanatate celor care citesc aceste randuri! Am si eu o problema mai veche in legatura cu un vecin care locuieste in duplex ... (vezi toată discuția)
Caine mare la bloc ana_mar1a ana_mar1a Buna ziua. Preluata de la o prietena: Am nevoie de o parere. In primul rand vreau sa zic ca nu am o problema cu caini tinuti in bloc pana cand acest fapt nu ... (vezi toată discuția)
Vecini agasanti si fara ocupatie vs. caine aflat pe proprietate personala. mateigeamina mateigeamina De aproximativ 2 ani , parintii mei s-au mutat intr-o zona rurala(Posesti , Prahova). Odata cu aceasta mutare , au luat si cainele familiei (o catelusa ... (vezi toată discuția)