avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua.Dupa 8 ani de la cununia civila,prietenii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua.Dupa 8 ani de la cununia civila,prietenii mei au vazut,ca ...

Bună ziua.Dupa 8 ani de la cununia civila,prietenii mei au vazut,ca pe certificatul lor de casatorie,numele mamei mirelui (care era divortata la momentul acela)este cel pe care il purta in timpul casatoriei,adica al fostului sot.Este aceasta o problemă? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: myhaela39 , utilizator 16:11, 31 Iulie 2021
Nu. Probabil au luat numele părinților, de pe certificatul de naștere al mirelui
Mulțumesc frumos

Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil Loredana maria Loredana maria In martie 2017 am plecat de la fostul sot iar in iunie 2018 am ramas insarcinata cu actualul concubin.in octombrie 2018 am divorțat de fostul sot.Copilul meu ... (vezi toată discuția)
Numele copilului cu tata necasatorit cu mama Elena_76 Elena_76 Buna seara. Am urmatoarea situatie a unei prietene: Ea este divortata si are o relatie cu un tip care in prezent este in divort. intre timp ea a ramas ... (vezi toată discuția)
Numele mamei sotiei gresit pe certificatul de casatorie andreeapopa20 andreeapopa20 Buna, Am facut de curand cununia civila, iar dupa strigare am observat ca numele mamei mele (al sotiei) a fost cel care era in certificatul de nastere. ... (vezi toată discuția)