avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii PSI, sanitara, mediu si protectia muncii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii PSI, sanitara, mediu si protectia muncii

Buna ziua,

Revin cu o noua intrebare legata de comertul cu ridicata legume fructe printr-un stand in incinta unui depozit en-gross.

Mi-a spus cineva ca pentru a nu primi amenzi, sunt necesare, pe langa autorizatia de functionare, inca 4 autorizatii: PSI, sanitara, mediu si protectia muncii.

Imi puteti spune ceva legat de aceste autorizatii? Sunt cu adevarat necesare?
Cum as putea sa le obtin (macar institutiile la care tb sa merg)?

Va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: ToacaDaniel , utilizator 12:47, 8 Ianuarie 2010
Comertul cu ridicata legume fructe prin standuri nu se autorizeaza din punct de vedere al protectiei mediului. Se autorizeaza doar comertul cu amanuntul de produse alimentare, bauturi si tutun care se desf numai in hipermarketuri, supermarketuri, complexe comerciale. Dar pt a fi acoperit puteti merge la Ag pt protectia mediului teritoriala si sa solicitati o negatie. Veti avea la dvs o copie dupa certif de inregistrare a societatii si certif constatator al pct de lucru cu activ cod CAEN pe care o desfasurati dvs.
kamuria multumesc.

Deci la mediu este clar.

Ce pot face cu celelalte 3 autorizatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere afacere cprn1992 cprn1992 buna ziua! as dori sa infiintez o firma care sa preia fructe, legume, cereale si alte produse de origine agricola de la producatori. daca voi face contract cu ... (vezi toată discuția)
Avize sau autorizatii ToacaDaniel ToacaDaniel Buna ziua, Un prieten al meu a inchiriat un stand intr-un centru en-gross pentru a face comert cu ridicata de legume si fructe. Dansul nu a mai lucrat in ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5630 stand mobil isciucradu isciucradu Buna ziua, Pentru a deschide un stand mobil pentru servirea băuturilor alcoolice,este ok codul Caen 5630? Dacă da, de ce acte mai am nevoie pentru a ... (vezi toată discuția)