avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize sau autorizatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize sau autorizatii

Buna ziua,

Un prieten al meu a inchiriat un stand intr-un centru en-gross pentru a face comert cu ridicata de legume si fructe. Dansul nu a mai lucrat in domeniu.

Intrebarea noastra ar fi: care sunt actele (autorizatii, avize etc) de are nevoie pentru a nu avea niciodata probleme cu autoritatile (amenzi, alte sanctiuni, etc.)?
Ar dori sa le obtina pe toate care exista, pentru a se pune la adapost 100%.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ToacaDaniel , utilizator 16:31, 7 Ianuarie 2010
Daca are societate comerciala este foarte simplu: in baza contractului de inchiriere a spatiului se face o hotarare de deschidere a punctului de lucru care se inregistreaza la ORC din judetul in care aveti sediul social. Avizele de functionare se obtin pe proprie raspundere , pe baza unei declaratii tip care se completeaza in momentul inregistrarii dosarului
Nu are nevoie sa treaca si pe la Primarie? Doar la Reg.Com.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii psi, sanitara, mediu si protectia muncii ToacaDaniel ToacaDaniel Buna ziua, Revin cu o noua intrebare legata de comertul cu ridicata legume fructe printr-un stand in incinta unui depozit en-gross. Mi-a spus cineva ca ... (vezi toată discuția)
Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)
Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)