avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama mea a decedat anul acesta, succesiunea este in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama mea a decedat anul acesta, succesiunea este in curs si mie ...

Mama mea a decedat anul acesta, succesiunea este in curs si mie mi se cuvin doua apartamente. Nu sunt maritata si nu am copii, parintii mei au decedat amandoi anul acesta. Doresc ca aceste apartamente sa ramana celor doi nepoti pe care-i am.
Intrebare: Exista vreo modalitate/posibilitate prin care la incheierea succesiunii, actele apartamentelor in loc sa fie pe numele meu sa fie pe numele nepotilor dar eu sa am drept de vanzare a lor? Asta ca sa evit succesiunea la moartea mea, sa fiu sigura ca o sa le revina lor si totodata eu sa le pot vinde daca este nevoie. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: viodoina , utilizator 17:28, 30 Iulie 2021
Nepoții dvs de la cine? Sunt minori?
Ultima modificare: Vineri, 30 Iulie 2021
raluk0207, utilizator
Multumesc! Sa aveti un weekend minunat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire copil minor roxana_dido roxana_dido CUM ANUME POATE UN PARINTE, PROPRIETAR AL CASEI FAMILIEI SA LASE MOSTENIRE COPILULUI SAU MINOR CASA, FARA A PUTEA ATACA APOI ACEL ACT?MENTIONEZ CA SOTII NU MAI ... (vezi toată discuția)
Se poate lasa mostenire astfel ? Dorky Dorky Bunicul meu are un baiat si-o fata, bunica, adica sotia lui nu mai traieste. Sa zicem ca eu sunt nepotul bunicului, fiul fetei lui. Bunicul are un ... (vezi toată discuția)
2 frati si 1 apartament ipotecat aaa123 aaa123 parintii mei au un apartament pe care l-au ipotecat pt fratele meu. eu doresc sa preiau ipoteca fratele meu (sa o platesc eu) in schimbul renuntarii lui la ... (vezi toată discuția)