avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, sunt hartuita verbal și amenințată tot ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, sunt hartuita verbal și amenințată tot verbal ...

Bună ziua, sunt hartuita verbal și amenințată tot verbal la locul de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:01, 30 Iulie 2021
Bună ziua,

În cazul în care considerați că sunteți victimă a discriminării la locul de muncă, puteți formula o plângere în acest sens la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Ei sunt autoritatea care poate mediera cazurile de discriminare și investigara, constatata şi sancţiona faptele de discriminare la locul de muncă (și nu numai).
Ce obligații noi le revin companiilor pentru prevenirea hărțuirii morale la locul de muncă?
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii de serviciu intre angajatori si angajati cezar_70 cezar_70 buna seara...am o intrebare va rog frumos....in legislatia romaneasca este sanctionat mobbing-ul?...multumesc (vezi toată discuția)
Recomandare raisa-gabriela raisa-gabriela Imi puteti recomanda un avocat care sa ma reprezinte in instanta pt hartuire morala la locul de munca? As dori o persoana care a avut dosare de acest gen. (vezi toată discuția)
Hartuirea la locul de munca tromar tromar Ce dovezi trebuie aduse instantei de judecata pentru a demonstra hartuirea la locul de munca ? Ce sentinta poate aplica instanta in acest caz ! Va rog sa ... (vezi toată discuția)