avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... buna ziua, am avut un incident in urma caruia mi s-a ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

buna ziua, am avut un incident in urma caruia mi s-a lovit masina ...

buna ziua,
am avut un incident in urma caruia mi s-a lovit masina in parcare.
am introdus cererea de despagubire in data de 17 iunie 2021 nefacandu-se plata nici in momentul de fata, dupa mii de telefoane si incercari la unul dintre sediile Euroins.
mentionez ca mi s-a dat dauna totala la masina.
va rog sa ma sfatuiti ce pot face in cazul acesta?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 15:10, 30 Iulie 2021
Cunoasteti vinovatul? Ati mers pe RCA-ul lui? Ati facut constat amiabil? Sau aveti CASCO la Euroins?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regres casco catre rca-ul vinovatului prietencutine prietencutine Buna dimineata in primul rand, vreau sa aud si eu parerea unor oameni competenti. Ieri am avut un accident, un domn nu a acordat prioritate acrosand o masina ... (vezi toată discuția)
Sunt un asigurat euroins care a lovit un participant la trafic. am fost anuntat ca voi fi dat in judecata. mariussmeek mariussmeek Buna ziua! Sunt un asigurat Euroins care a lovit un participant la trafic. Va las detaliile mai jos: -> Eu sunt vinovat de producerea accidentului si am ... (vezi toată discuția)
Lovit de masina cu nr de bulgaria pufarina18 pufarina18 Buna ziua, Tocmai am devenit \"fericitul\" sofer a carui masina a fost lovita de un cotet cu numere de Bulgaria.Ideea este ca soferul vinovat [b]nu[/b] a vrut ... (vezi toată discuția)