avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am un magazin second Hand.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am un magazin second Hand.

Buna ziua ! Am un magazin second Hand ,prețuri diferite in funcție de lucru! Cum se procedează in momentul in care mâine de exemplu vreau sa pun orice produs 10 lei?! Mulțumesc Anticipat .
Ultima modificare: Vineri, 30 Iulie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:57, 31 Iulie 2021
Inventariati produsele si in baza unei decizii sau proces verbal schimbati pretul la valoarea dorita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate second hand p_orsyka p_orsyka Va rog sa ma lamurit, cum se efectueaza contabilitatea unui magazin second hand, care in fiecare saptamana primeste marfa, care se vinde in prima zi la pret ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila second hand miraj miraj am mare nevoie de o monografie sh(haine) as vrea sa stiu mai precis cum se face transformarea din kg in bucati si ce documente trebuie intocmite si ce contin ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand Madalina Pascu Madalina Pascu Va rog sa ma ajutati cu un magazin second hand...marfa se achizitioneaza la kilogrram si se vinde la bucata(asta dupa ce cantareste fiecare bucata in ... (vezi toată discuția)