avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenda pt ocuparea domeniului public in fata curtii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenda pt ocuparea domeniului public in fata curtii mele .... ...

Buna ziua
Am primit o amenda pt ocuparea domeniului public ... in Voluntari , pe strada unde locuiesc , in dreptul curtii mele ... pentru o platforma auto .... motivul fiind ca e “scoasa din uz” ... mentionez ca nu a fost folosita in ultimii 1.5 ani pe moriv de pandemie ...

Cum pot contesta amenda ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Va rog,sfaturi in legatura cu parcarea in fata casei ContSters59011 ContSters59011 Locuiesc pe o stada micuta,cca 30 de case, care are sens unic ;casele sunt in generall "in oglinda" , iar parcele de teren sunt distribuite astfel ; unele ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto- curte cu acces exclusiv pietonal MAYA2 MAYA2 Buna ziua Astazi 16 nov 2013 am coborat la timp, observand de la fereastra, pentru a impiedica manevrele de ridicare a masinii personale de catre o firma ... (vezi toată discuția)
Blocare acces in curte de către șoferi care stationeaza / drum infundat olteanu ramona olteanu ramona Locuiesc pe o strada infundata, ultima casa. Lângă noi se afla o grădiniță privata. Părinții care vin sa ia copiii de la grădiniță blochează ... (vezi toată discuția)