avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,Va rog cine ma poate ajuta cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,Va rog cine ma poate ajuta cu un raspuns,Care mai sunt ...

Buna ziua,Va rog cine ma poate ajuta cu un raspuns,Care mai sunt legile concubinajului si cum poti cere despacubiri sau ce ti se cuvine ,daca ai fost in concubinaj,sau ce poate face o pers care se afla in concubinaj sa aiba drepturi in casnicie,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:55, 31 Iulie 2021
Nu există si nu a existat o lege a concubinajului,este o simpla legenda care circula fara nici un temei juridic.Statul ocrotește căsătoria,concubinajului indiferent de durata nu conferă nici un drept.Concubinul.poate să vă facă testament,aveti un drept de proprietate pt bunurile cumpărate impreuna si atat..
ce vreti mai exact, care e problema? dati ceva detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj claudia123 claudia123 Are vreun drept concubina dupa moartea concubinului? (vezi toată discuția)
Divort grecu oana grecu oana drepturi pe care le ai dupa 6 ani de casnicie (vezi toată discuția)
Traiesc in concubinaj cu un barbat de cativa ani. vreau sa stiu ... ionelus74 ionelus74 Traiesc in concubinaj cu un barbat de cativa ani. Vreau sa stiu daca mai este valabila legea aceea ca dupa 5 ani (sau 10 ani, nu mai stiu exact) de convietuire ... (vezi toată discuția)