avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am o intrebare va rog frumos, am cumpărat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am o intrebare va rog frumos, am cumpărat un teren ...

Buna ziua, am o intrebare va rog frumos, am cumpărat un teren cu acte de mână de la doi coproprietari am inteles faptul ca ar fii mai mulți. Terenul l-am cumpărat in 2006, an in care m-am trecut in registrul agricol și de atunci platesc și impozit, am construit si o cabana. Pot sa obțin un tilu de proprietate invocând faptul ca sunt trecut de 16 ani în registrul agricol?

Alte discuții în legătură

Deschidere actiune judecatoreasca pentru obtinere titlu proprietate coyotu27 coyotu27 Buna ziua, Problema mea este legata de obtinerea unei hotarari judecatoresti care sa tina loc de titlu de proprietate pentru terenul si casa de pe el in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog frumos aș avea nevoie de ajutor. un prieten ... Kyuna76 Kyuna76 Bună ziua, vă rog frumos ași avea nevoie de ajutor. Un prieten deține un teren și o cabană pe care a contruit-o el, teren cumpărat cu acte de mână ... (vezi toată discuția)
Acte de mana karratyn karratyn o matusa in anul 2006 a facut un act de mana pe un teren de 35 arii, a platit pentru acel pamant, e trecut in registrul agricol pe matusa mea,plateste impozit ... (vezi toată discuția)