avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă am custodie exclusiva Se poate ieși din tara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă am custodie exclusiva Se poate ieși din tara fara acordul ...

Dacă am custodie exclusiva
Se poate ieși din tara fara acordul celuilat părinte?
Cel mai recent răspuns: Ramona97 , utilizator 16:41, 1 August 2021
Da.
Da. Pentru o verificare mai bună: când a fost pronunțată hotărârea și ce se specifică exact în dispozitiv?

Vreau sa initiziez un proces
Eu si tatal copilul suntem concubini si a,rezultat un copil dar nu mai stam de 2 ani impreuna
Deoarece este o persona cam violeta
Are cam numerose plangeri la politie in plus nu munceste mereu a fost dat afara pt comportament negativ
Si nu știu dacă o sa iua custodia copilul
Copilul este trecut le numele meu de familie
Dar este și el trecut la tata
Adrian ALBU a scris:

Da. Pentru o verificare mai bună: când a fost pronunțată hotărârea și ce se specifică exact în dispozitiv?

Trebuie să formulați o cerere având ca obiect: exercitarea autorității părintești, stabilirea locuinței copilului și stabilirea unei pensii de întreținere. Pentru exercitarea exclusivă a autorității părintești trebuie să aveți motive întemeiate, ce se pot dovedi prin orice mijloc de probă.
Cu sesizarile de la politie se poate ?
Sau martori

Adrian ALBU a scris:

Trebuie să formulați o cerere având ca obiect: exercitarea autorității părintești, stabilirea locuinței copilului și stabilirea unei pensii de întreținere. Pentru exercitarea exclusivă a autorității părintești trebuie să aveți motive întemeiate, ce se pot dovedi prin orice mijloc de probă.

Alte discuții în legătură

Custodie exclusiva Oananatalia06 Oananatalia06 Cum as putea sa obtin o custodie exclusiva? Daca Eu am o plangere penala pt vatamare si o sesizare facuta cu 5 luni in urma pentru injurii ,mesaje de ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa obtin custodia totala a fiicei mele? anna4 anna4 Buna ziua,vreau sa divortez de sotul meu,certuri zilnice,nu contribuie la cresterea copilului in varsta de 5 ani,orice gest al copilului il irita,banii ii ... (vezi toată discuția)
Stabilire situatie juridica copil minor cristinalexia1983 cristinalexia1983 ma tot lovesc de anumite situatii in care eu si copilul meu, recunoscut de tata, trebuie sa dovedim ca suntem familie monoparentala. copilul este crescut de ... (vezi toată discuția)