avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Modificare intelegere amiabila divort la notar. Se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Modificare intelegere amiabila divort la notar. Se poate modifica ...

Modificare intelegere amiabila divort la notar.

Se poate modifica o intelegere amiabila de divort facut prin notar? Este vorba de o suma de bani pentru intretinerea unui minor. Problema este ca acum trec printr-o perioada financiara foarte grea din cauza crizei economice generata de pandemie. In plus, mama copilului s-a recasatorit si nu este vorba de lipsuri financiare ale acesteia in intretinerea copilului.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 15:21, 1 August 2021
Da, se poate, prin instanţă. Cereţi reducerea pensiei alimentare, fiindcă, faţă de data la care v-aţi înţeles în faţa notarului, situaţia s-a schimbat.
Daca realizați venituri mai mici sesizați de urgenta instanta.
Nu aveți ce face la notar.
Da, se poate cere diminuarea pensiei de întreținere motivat de diminuarea veniturilor (mijloacelor de plată).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie alimentara marianapodaru2009 marianapodaru2009 Buna ziua, Fosta sotie s-a recasatorit in Dubai si a avut acordul tatalui prin notariat,pentru ca, copilul minor rezultat din casatorie,sa-si stabileasca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara stabilita corect ? g.corina g.corina Buna ziua, am si eu o problema legata de pensia alimentara.Am divortat in urma cu un an si am un copil de 17 ani si 4 luni. La divort copilul mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Restabilire pensie alimentara AuraMariaPlaton AuraMariaPlaton Buna ziua! In urma cu 3 ani am divortat de sotul meu, despartirea producandu-se in fapt inca de cand eram insarcinata. Divortul a avut loc la notar si am ... (vezi toată discuția)