avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am o întrebare ,am înțeles că ,curtea curtea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am o întrebare ,am înțeles că ,curtea curtea europeana a ...

Am o întrebare ,am înțeles că ,curtea curtea europeana a dat un verdict favorabil în cazul unui angajat care a rămas surd și lucra la penitenciar,eu am lucrat in MAI și acum 6 ani m-au scos la pensie de boala pe baza psihică daca as da statul în judecata am putea să mă reîncadrez chiar și pe alta functie și mai menționez că este boala profesionala?

Alte discuții în legătură

Doresc un raspuns concret dodorel62 dodorel62 Am varsta de 50 de ani si o vechime de 30 de ani ( 4 ani gr 1,18 ani gr 2 si 8 ani fara grupa) avand functia de inginer .In anul 2010 am fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)
In cat timp se poate contesta in instanta o hotarare a unei comisii de medici de medicina muncii alinapopa2009 alinapopa2009 va rog sa ma ajutati cu un raspuns am fost declarata cu boala profesionala de catre comisia de medici de medicina muncii pentru ca dsp nu au vrut sa ma declare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, o persoana cu tulburare afectiva bipolara, cu facultatea ... mioarailina mioarailina Bună ziua, o persoana cu tulburare afectiva bipolara, cu Facultatea de kinetoterapie și cu experienta (boala a făcut-o după facultate și o experienta de 4 ... (vezi toată discuția)