avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dacă am câștigat un proces,a trecut termenul de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dacă am câștigat un proces,a trecut termenul de apel și nu ...

Dacă am câștigat un proces,a trecut termenul de apel și nu s a depus apel,care sunt pasii următori pentru a primi cheltuielile de judecata și ce mai e mentionat in hotărâre.
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 10:04, 2 August 2021
Dupa expirarea termenului de apel, daca nu s-a exercitat calea de atac, hotararea a ramas definitiva. Va trebui sa mergeti la instanta care a pronuntat-o si sa urmati procedura de legalizare a hotararii.
Pentru recuperarea cheltuielilor de judecata, dupa ce aveti hotararea legalizata, puteti formula o notificare catre partea adversa pentru a vi le achita, daca nu se conformeaza, puteti apela la un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca jery_go jery_go Buna ziua,am primit acasa hotarirea si nu stiu daca la sfirsit unde este pusa stampila de la judecatorie trebuia sa fie si semnata de catre grefier si ... (vezi toată discuția)
Am contestat executarea silită și am câștigat procesul. urmează să-mi recuperez cheltuielile, vă rog să mă îndrumați: care e procedura pe care trebuie s-o urmez? Mia4 Mia4 Buna ziua,in urma unui proces de contestatie la executare silita,mi sa aprobat contestatia,sa anulat executarea si sa aprobat recuperarea cheltuielilor. Dupa ... (vezi toată discuția)